x

Waar ben je naar opzoek?

Luisterkind

Op de vraag die ik me al zo lang stelde:
Hoe kan ik dan de stem voor kinderen zijn, kwam een antwoord: Luisterkind.
En hierbij spreek ik over álle kinderen, ook die innerlijke kinderen, die verstopt zitten onder die volwassen jas, maar ook de volwassene met levensvragen, of degene die niet voor zichzelf spreken kan.
De methode is eigenlijk geschikt voor iedereen die gehoord wil en mag worden.
Het blijft magisch om te ervaren hoeveel er al geheeld mag worden tijdens dit proces en wat er mogelijk is!
Stappen in die energie flow en in het vertrouwen dient mijzelf nu ook in alles wat ik doe.
Hoe werkt het?

Ik stem me af op de persoon voor wie de Luisterkind-afstemming is aangevraagd en geef deze de gelegenheid om via schrift te zeggen wat er gaande is in zijn/ haar leven. Dit gebeurt op afstand.

Tijdens deze Luisterkind-afstemming kan de persoon zelf aan het woord komen, of krijg ik duidelijk woorden of beelden binnen die ik vertaal op papier. 

  Tijdens deze afstemming kan ik vragen stellen. De persoon vertelt aansluitend wat er verteld mag en kan worden. De vragen die ik stel worden wel vaak beantwoord, maar dat ligt vaak ook wel aan de aard van de vragen.


  Aanvullend contactmoment

  Door mijn jarenlange ervaring als Pedagogisch Begeleidster bezit ik een schat aan kennis, waardoor ik heb geleerd om heel concreet de vertaalslag te kunnen maken voor kinderen. Ook heeft mij dat inzicht en kennis gegeven in gezinssystemen, zodat ik snel tot de kern kan komen. 

  Los van alles wat in een afstemming al kan worden opgelost, is het ook heel prettig om als ouder praktische tips te ontvangen waar je mee verder kan. Verder kan het zinvol zijn om zelf een traject aan te gaan, want veel van onze eigen thema’s zijn van invloed op onze kinderen.
  Het kan ook zijn dat er thema’s worden aangestipt waar je als ouder graag begeleiding bij ontvangt, tevens is het ook mogelijk om als gezin, of partners een sessie te ontvangen.

  Mijn ervaring is, dat er vaak behoefte is aan sparren, verdiepen en ventileren. Maar ook kan er behoefte zijn om nog wat meer op een onderwerp in te gaan,  wat de afstemming nog meer verdieping/ verheldering kan geven. 

  GET IN TOUCH

  Nieuwsgierig geworden?