x

Waar ben je naar opzoek?

Luisterkind

Op de vraag die ik me al zo lang stelde:
Hoe kan ik dan de stem voor kinderen zijn, kwam een antwoord: Luisterkind.
En hierbij spreek ik over álle kinderen, ook die innerlijke kinderen, die verstopt zitten achter die volwassen jas, maar ook de volwassene met levensvragen, of degene die niet voor zichzelf spreken kan.
De methode is eigenlijk geschikt voor iedereen die gehoord wil en mag worden.
Voor mij was Luisterkind afstemmingen ervaren, als thuiskomen. Het heeft mij persoonlijk al zoveel gebracht!
Ik leerde vertrouwen op dat wat mijn intuïtie mij ingaf. Om vanuit daar, in die flow de woorden te kunnen vinden, die het proces van de ander omschrijven en de handvatten te kunnen geven om hiermee om te gaan.
Het blijft magisch om te ervaren hoeveel er al geheeld mag worden tijdens dit proces.
Stappen in die energie flow en in het vertrouwen dient mijzelf nu ook in alles wat ik doe.
Hoe werkt het?

Door me te verbinden met de energie, het onderbewuste deel van een kind of volwassene, ontstaat er een verhaal. Een verhaal dat zichzelf eigenlijk ontvouwt. Er ontstaat een verhaal en ik omschrijf wat er gebeurt.
Het mooie is , onderweg kan er al heel veel worden opgelost en geheeld.

Aanvullend contactmoment

Wat ik persoonlijk heel belangrijk vind is de mogelijkheid tot contact na de afstemming.
Bij de afstemming hoort ook een telefonisch contact, binnen twee weken na de afstemming. Daarin kijken we wat er nodig is en kunnen eventuele vragen worden beantwoord. Dit is bij de prijs in begrepen.

GET IN TOUCH

Nieuwsgierig geworden?