x

Waar ben je naar opzoek?

Over mij

Mijn naam is Géke. Al zo lang ik me kan herinneren ben ik bezig met bewustzijn. Als een soort innerlijk kompas, een weten, het kon niet anders. Mijn intuïtie heeft me altijd begeleid en dat gaat steeds meer als vanzelf.

Lang voelde ik me niet thuis op aarde, in dit leven, in de verschillende systemen, alle verwachtingen die daarbij horen en voelde me verdwaald en ongelukkig. Dit kan niet kloppen, dit kan het toch niet zijn??

Wat ik altijd heb geweten: het antwoord draag ik al bij me. Wat een reis is het geweest.

Het waren bewogen perioden, van drugs/drank, grenzeloos gedrag en rebellie. Weinig zelfrespect of liefde, in ieder geval niet echt een positief idee van de toekomst.
Voor mij kwam de grote ommekeer toen mijn harde schijf overvol was geraakt. Ik knapte af, maar was het overzicht kwijt waardoor.

Daar kwam de tijd om mezelf te gaan bevrijden van al die lasten waar ik onder gebukt ging. Alles wat me er van weerhield om me goed te voelen, op welke laag dan ook, fysiek, emotioneel, mentaal, al besefte ik me dat toen niet allemaal.

Twee stappen vooruit, één terug, soms nog wel weer meer…
Elke keer een stapje dichter naar de kern, laag voor laag. Waar ik ooit nog de illusie had: ”nou, nu ben ik echt ergens”, weet ik inmiddels, het gaat om het onderweg zijn. Steeds vrijer, gelukkiger, steeds meer in eenheid. Ik heb inzichten gekregen in de onbewuste programmeringen, die grotendeels mijn gedachten, emoties en handelen bepaalden. Deelname aan de opleiding Touch of Matrix, gaf me nog meer tools, waardoor het nog sneller, makkelijker en ook nog leuker werd. Het is een avontuur geworden, een way of life.

Moeder worden van twee kinderen, een zoon van 22, die inmiddels zelfstandig woont en een dochter van 14, gaf een nieuwe dimensie in mijn ontwikkeling. Ik ging inzien, dat kinderen begeleiden, eigenlijk een bewustzijnsproces is.

Ik merkte dat mijn kinderen me spiegelden en zag in hun gedrag haarfijn terug waar het bij mij ‘mis’ ging, misschien niet altijd even helder of op een presenteerblaadje en heel ongemakkelijk ook soms. Het werd duidelijk, dat ik vanuit mijn eigen kindstukken, oude patronen en programmeringen reageerde als ik door hen werd uitgedaagd. Het vroeg van mij als het ware, dat ik mezelf “oversteeg”, dat ik me niet door mijn emoties liet leiden.

Het kinderen leren, door het “voor te leven”, dat is mijn visie geworden.

Zo ben ik mezelf langzaam gaan herprogrammeren.

Ik heb een prachtige transformatie gezien bij mijn zoon toen ik me niet meer bezig hield met wat ik afkeurde bij hem,
maar met welke verandering ik wél wilde zien bij mezelf.

Tijdens mijn ontdekkingsreis heb ik deelgenomen aan verschillende opleidingen en cursussen;

Holistische massage, massage healing, mediumschap, Touch of Matrix, inuïtief (hsp) kindertherapeut, Luisterkind.

De weg naar heling, vrijheid, veiligheid, verbinding, kortom, alles wat je wenst, ligt maar op één plek, in jezelf, in het NU, het veld van de oneindige mogelijkheden.