x

Waar ben je naar opzoek?

Ervaring van anderen

Ik heb maandag een, ik mag wel zeggen, zéér bijzondere dag gehad. Ik kan het niet anders omschrijven dan dat ik me na de therapie, toen ik thuis kwam, gewoon verlicht heb gevoeld. Ik ging er met open vizier in maar je hebt me 100% niet teleurgesteld, werkelijk heel bijzonder. De laatste 2 dagen lijk ik uit een dal te klimmen en ik voel me ongelooflijk goed, heb erg veel rust in lichaam en geest en ben mentaal stabiel. Kortom, ik ben bijzonder verrast door wat je hebt kunnen doen.

Je was een super goede gids bij mijn avontuurlijke innerlijke reis. Door jou begrijp ik mijn fysieke en mentale pijn beter en kan ik er anders mee om gaan. Ik heb heel wat kunnen loslaten. Wat een verrijking!! Ik vind jouw begeleiding en aandacht hartverwarmend en professioneel. Je creëerde een veilige plek waardoor ik het avontuur aandurfde. Dank je wel!

Mijn zoontje had steeds een nare terugkerende droom, wat te maken had met een ervaring van toen hij nog heel klein was. Hij is van zichzelf erg gesloten als het om gevoelens gaat, maar bij jou voelde hij zich veilig en op zijn gemak. Hierdoor durfde hij zich te openen en heeft hij door jouw liefdevolle begeleiding dingen kunnen loslaten. Na 2 sessies heeft hij de droom namelijk nooit meer gehad. Hij is naderhand ook wat vrolijker geworden en hij durft zijn gevoelens nu ook wat meer met mij te delen. Daar ben ik enorm dankbaar voor!

Je voelt tijdens de sessie precies aan wat er bij me speelt. Doordat je dit dan ook benoemt/bevestigd kon ik goed uit mijn hoofd en in mijn gevoel zakken en dat gevoel er helemaal laten zijn. Naderhand voelde ik me echt een stuk lichter en je hielp me mijn eigen kracht weer te voelen! Door jouw heldere kijk heb je me mooie inzichten gegeven, ook handvatten om zelf mee verder te kunnen . Dank je wel!!

Bodymotion. Inmiddels 2 sessies meegedaan en waren beiden zo anders. Andere muziek en energie / flow. Fantastisch. Na een korte introductie ga je onder begeleiding van Géke automatisch staan of niet. Wat je maar wil of kan op dat moment. Géke neemt me mee met haar woorden en verschillende muziek en ik dans op mijn manier. Vrij, soms bewegingsloos dan weer energiek Niets is te gek. Het gaat vanzelf. Raak in een bepaalde flow/energie maar kan wel stoppen als ik wil. Na de opbouw en middenstuk voel ik dat we naar een ander level gaan en kom langzaam tot besef dat het alweer bijna het eind is van de sessie. Mooi, sereen, rust, voldoening. Ik kwam met veel pijn in mijn rechterbeen wat tijdens de sessie alleen maar erger werd. De volgende dag was de pijn weg en is niet terug gekomen. Onbewust zijn blokkades opgeheven die te maken hebben gehad met de pijn in mijn been. Voel me zelfverzekerder en daardoor vrijer in woorden en doen en laten. Niet te voorspellen wat een sessie voor je doet. Beiden als zeer positief ervaren.